logo

MyFin knowledge base

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vel condimentum dui. In fermentum mollis enim et consectetur. Nullam ultricies mauris ac malesuada ultricies. Vivamus libero tortor, tempus id pellentesque quis, viverra at diam.

Fietsverzekering
22/09/2021

Bereken de premie van de fietsverzekering die bij u past.

Meer info
mybizzprotect
MYBIZZPROTECT
22/09/2021

MYBIZZPROTECT - uw compleet polispakket voor bedrijfsrisico's

Meer info
Hoe kunt u uw kleinkinderen een deel van ...
10/09/2021

Er zijn een aantal mogelijkheden hoe de grootouders er kunnen voor zorgen dat de kleinkinderen een deel van de nalatenschap ontvangen. Ook wanneer de grootouders geen actie ondernomen hebben ondernomen, kunnen de ouders er nog steeds voor zorgen dat een deel van de erfenis bij de kleinkinderen terechtkomt.

Meer info
Erfenis veel zwaarder belast dan schenki ...
17/08/2021

Wanneer iemand overlijdt, gaan de bezittingen naar de wettelijke erfgenamen en diegenen die opgenomen zijn in het testament. Ook de fiscus deelt hierin mee via de enorme erfbelastingen. Is het interressant om al een deel te schenken?

Meer info
Succesvolle vastgoedinvestering
11/08/2021

Investeringsvastgoed, waarmee moet u allemaal rekening houden bij het aankopen van een pand en wanneer kunnen we spreken van een succesvolle investering?

Meer info
Hoe leent u voor investeringsvastgoed? I ...
10/08/2021

Wilt u graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn om te lenen voor uw investeringsvastgoed? In deze video bespreekt Sven Jongbloet, bestuurder van MYFIN, de verschillende mogelijkheden.

Meer info
Top Ongevallen - Omniumverzekering
Top Ongevallen – Omniumverzekering
10/08/2021

Wist u dat er in België 4 keer meer ongevallen gebeuren tijdens vrijetijdsactiviteiten dan verkeersongevallen? Maar hoe goed bent u hiervoor beschermd?

Meer info
MYFIN IMMO
05/06/2020

Sinds mei 2020 biedt MyFin u een nog betere service in het beheer en de groei van uw vermogen met de tak immo!

Meer info
Wenst u graag persoonlijke begeleiding?
Laat uw gegevens achter en wij bezorgen u alle informatie