Bel ons: 050 71 30 30

ABR-POLIS

Eindelijk bouwt u het huis van uw dromen. Of u verbouwt een oude hoeve of dat oude huis in de stad. Fantastisch, tot … een van uw aannemers zijn bulldozer door de tuin van de buren stuurt en er forse schade aanbrengt. Of tot een zware storm uw nog-niet-vastgemaakte dakpannen op de auto’s voor de deur doet belanden …

ABR en brandpolis: een onafscheidelijk duo

Schade veroorzaakt door uw huis? Dan denkt u onmiddellijk aan uw brandpolis. Terecht, want die komt in de meeste gevallen zonder problemen tussen. Tenzij … uw huis een bouwwerf is met losliggend materiaal. Dan schrijven heel wat kleine lettertjes in brandverzekeringen voor dat u niet gedekt bent.

Een ABR-polis is precies bedoeld om dat risico weg te nemen zodat u zich ook tijdens de bouwwerken geen zorgen moet maken over schade aan uw buren of aan voorbijgangers.

Advies is nergens meer op zijn plaats.

Als uw makelaar geven we graag advies om uw risico’s helemaal perfect af te dekken. Hebt u bouwplannen? Kom dan zeker even langs. We bestuderen samen de voorwaarden uit uw brandpolis en leggen er een aanvullende ABR-polis naast. Dat advies is altijd onafhankelijk.

Schrijf u in op de nieuwsbrief