Bel ons: 050 71 30 30

Familiale verzekering

U hebt geen huisdieren, geen kinderen, geen tuin en u ontvangt nooit bezoek. Hobby’s hebt u niet en huishoudproducten gebruikt u niet. Van een vuilnisemmer hebt u nog nooit gehoord. Herkent u zich? Dan bent u vermoedelijk de enige persoon ter wereld die géén familiale verzekering nodig heeft.

Iedereen heeft baat bij een familiale verzekering

De familiale verzekering is de verzekering voor kleine ongelukjes: voor de tas koffie over de laptop, de gebroken teen bij het helpen verhuizen, dat akelige (en dure) accident bij het trampolinespringen in de tuin, enz.
Uw familiale verzekering ontslaat u van de verplichting om u over elke kleine uitstap zorgen te maken. Ongelukjes horen nu eenmaal bij het leven maar de financiële gevolgen hoeven dat niet te doen.

Kom eens met ons praten

Het zal u niet verbazen dat verzekeringsmaatschappijen elk hun eigen invulling geven aan die familiale verzekering. U moet die polissen niet allemaal met elkaar vergelijken – dat is onze job. Zo weten we perfect welke familiale verzekering we u het best kunnen aanraden. Eerlijk en gratis natuurlijk.

Ongevallen

Persoonlijke ongevallen

Een ongeval zit in een klein hoekje.
U gebruikt wekelijks uw stofzuiger en u haalt er allerlei toeren mee uit, gaande van de trap op- en aflopen of op een stoel staan om dat laatste stofvlokje weg te nemen.
Vindt u zichzelf de handigste thuis en neemt u wel vaker zelf uw boormachine in handen?
Geeft u graag de ramen zelf een opknapbeurt en rekent u erop dat de ladder u stabiliteit biedt?
Allemaal risicovolle dingen-van-elke-dag. Eén keer vallen is genoeg om uw hele leven te veranderen en dat van uw gezin ook.

Hebt u zich verbrand tijdens het koken of bent u slecht gevallen met de fiets? In dergelijke gevallen bent u gedekt door uw ongevallenverzekering ‘privé-leven’. Deze verzekering dekt namelijk ongevallen tijdens uw privé-leven.

Kom langs voor een gesprek

Natuurlijk wenst u een polis die u niet te veel kost maar u wilt ook een polis met sluitende voorwaarden en een perfecte dekking achteraf. Voor alle risico’s waar u zich tegen wilt indekken. Die polis kiezen we best samen, gebaseerd op ons onafhankelijk advies.

Wat is inbegrepen bij een ongevallenverzekering?

Medische kosten

Blijvende invaliditeit

Overlijden

Dekking van sportactiviteiten

met uitzondering van bepaalde gevaarlijke sporten

Wereldwijde dekking

Enz.

Gewaarborgd inkomen

Ziek worden is nooit leuk maar ziek blijven is nog veel erger. Niet alleen lopen de kosten voor medicatie en behandeling hoog op – u kunt zélf ook geen geld verdienen. De tussenkomst van de mutualiteit is érg beperkt.

Gewaarborgd inkomen beschermt uw gezin

Het principe van een verzekering gewaarborgd inkomen is eenvoudig: in ruil voor uw premie, krijgt u van uw verzekeraar een maandelijkse geldsom bovenop de uitkering van het ziekenfonds, zolang u arbeidsongeschikt bent.
Met een verzekering gewaarborgd inkomen beschermt u dus niet alleen uzelf maar u dekt uw hele gezin in. Dankzij de maandelijkse uitkering moeten ook uw kinderen op niets besparen tijdens uw ziekteperiode. Dat is alvast één zorg minder.

Keuze te over

U hebt zelf erg veel inspraak bij de concrete invulling van uw polis gewaarborgd inkomen en net dat maakt het moeilijk. Want hoe hoog wilt u die uitkering eigenlijk en vanaf wanneer? Vanuit onze ervaring kunnen we u perfect helpen bij het beantwoorden van die vragen. Zo kunt u een polis gewaarborgd inkomen samenstellen die perfect is voor u en uw gezin. Dat doen we samen, in alle onafhankelijkheid en helemaal gratis.

Reisverzekering

Loopt er iets mis terwijl u op reis bent? Dan staat u machteloos: u spreekt de lokale taal niet, kent geen betrouwbare adressen, hebt alleen uw gsm bij de hand, enz. Nochtans kan uw probleem erg acuut zijn: gestolen bagage, een beenbreuk op de skipiste, een wagen in panne, enz.

Een reisbijstandsverzekering geeft u op dat moment een betrouwbaar contactpersoon waarop u kunt terugvallen. Met één telefoontje zet u de ‘machinerie’ in werking die nodig is om uw wagen te herstellen, uw gezin te repatriëren en alle andere kleine en grote zaken te doen die u dan écht nodig hebt op dat moment.

Niet elke reisbijstandsverzekering is gelijk

Een reisbijstandsverzekering is geen eenvoudig product. Elke maatschappij legt zijn eigen accenten en pakt uit met specifieke waarborgen, plafonds en vrijstellingen. Wij scheppen voor u orde in die chaos, niet door u in de richting van één specifieke polis te duwen, maar door open en eerlijk te vertellen wat u waar kunt vinden. Zo kunt u een geschikte keuze maken voor uw gezin.

Hospitalisatieverzekering

Met uw pasgeboren baby een nachtje in observatie omdat ze een zware hoestbui kreeg, dat kost al snel 700 euro. Een kleine ingreep die u twee nachten aan het ziekenhuisbed kluistert: 2000 euro. Om nog maar van zware aandoeningen als kanker of HIV te zwijgen. Medische behandelingen zijn erg duur.

Een hospitalisatieverzekering kiezen is essentieel én moeilijk.

Een goede gezondheid is een waardevol bezit. Dat merkt u vooral wanneer u ziek wordt en een tijdje in het ziekenhuis ligt. Facturen kunnen snel hoog oplopen en de mutualiteit komt niet altijd tussen.
Daarom is een hospitalisatieverzekering cruciaal; en niet zomaar één. Liefst een goede verzekering, die duidelijk maakt waarvoor u verzekerd bent.

We waarschuwen u alvast voor drie belangrijke punten:

Begin op tijd – hoe jonger u bent, hoe lager uw premie. Bovendien is de kans klein dat u een medisch onderzoek moet ondergaan bij het onderschrijven van een hospitalisatieverzekering.
Ook als u gedekt bent via uw partner of uw werkgever – Hebt u een hospitalisatieverzekering via uw werkgever of die van uw partner? Super, dan bent u al erg goed beschermd. Het enige wat u dan nog moet checken is de draagwijdte van die polis en de mogelijkheid om de verzekering individueel verder te zetten als u of uw partner van job verandert.
Grote verschillen – Geen twee hospitalisatieverzekeringen zijn dezelfde. Er valt zelfs geen lijn te trekken in de aandoeningen waarvoor u terugbetaling krijgt, of de bedragen en de vrijstellingen. Het komt erop aan alles grondig te bestuderen voor u beslist.

Tandzorgverzekering

Tandpijn is bijzonder vervelend. Daarom poetst u twee keer per dag, flost en spoelt u en gaat u geregeld naar de tandarts. Maar toch voorkomt u daarmee niet alle ellende. Kronen, bruggen en implantaten zijn bovendien niet alleen pijnlijk – ze kosten ook veel geld. Die torenhoge facturen kunt u missen … als kiespijn.

Verzeker uw gebit !

Tandzorg is een complexe en dure discipline. Het gebit van uw kinderen laten rechtzetten kost al gauw enkele duizenden euro’s. En als uw eigen tanden vervangen moeten worden door implantaten of kronen, zijn de facturen al gauw niet meer bij te houden.
Een goede tandverzekering start op het moment dat de tussenkomst van de mutualiteit eindigt. Een betere tandverzekering geldt zelfs voor aandoeningen die het ziekenfonds helemaal niet terugbetaalt. Zo recupereert u tot 80% van de kosten voor vullingen, orthodontie en protheses.

Kom praten over uw tanden

Niet elke maatschappij biedt een goede tandverzekering aan. Maar ook niet iedereen heeft er een nodig. Daarom is een goed gesprek geen overbodige luxe. Dan overlopen we samen de risico’s en de voordelen van een dekking. U beslist in alle vrijheid wat u met ons onafhankelijk advies doet.

Uitvaartverzekering

Doodgaan doen we allemaal en aan het verdriet van uw nabestaanden kunt u niets doen. U kunt hen wél de mogelijkheid geven om in alle rust afscheid van u te nemen, zonder vervelende financiële muizenissen.

Een uitvaartverzekering? Doe het voor uw gezin.

U hebt zelf helemaal niets aan uw uitvaartverzekering natuurlijk. Maar uw gezin des te meer. Een uitvaart kost immers veel geld en er komen erg veel praktische beslommeringen bij kijken. Dat is precies wat uw nabestaanden kunnen missen op dat moment.
Met een uitvaartverzekering komen al die zorgen op het bureau van uw verzekeraar terecht. Hij regelt de administratieve en de financiële kant van de zaak, zonder dat iemand in uw omgeving zich er druk in moet maken.

We staan u bij met uw uitvaartverzekering

Uw uitvaartverzekering vastleggen is een kwestie van eventjes door de zure appel te bijten. Even vooruitkijken naar het einde van uw leven en een handvol praktische beslissingen nemen. Daarna hoeft u er nooit meer bij stil te staan. Bij Cuelenaere & Partners helpen we u graag om al die zaken snel en correct te regelen.

Huispersoneel

Uw verzekering voor huispersoneel
U werkt keihard. En dus permitteert u zich de kleine luxe van een poetshulp of een tuinman, of een klusjesman die wat kleine werkjes komt opknappen. Onschuldig? Ja, tot een van hen zich misstapt op de ladder en valt. Want dan bent u aansprakelijk.

Pas op: u bent een werkgever!

De wet is erg duidelijk als het aankomt op de relatie tussen uzelf en een poetshulp of klusjesman: zolang ze bij u aan het werk zijn, bent u hun werkgever. U staat in voor hun veiligheid tijdens het werk en op weg van en naar uw huis.
Een verzekering voor huispersoneel komt tussen in de medische kosten van uw poetshulp of tuinman als ze gewond raken bij een ongeluk tijdens hun werk voor u. En dat is niet ondenkbaar: ramen lappen, het gras afrijden, … dat zijn allemaal risicovolle handelingen.

Kom eens met ons praten

Een verzekering voor huispersoneel is niet altijd nodig. Als u met dienstencheques werkt, bent u bijvoorbeeld sowieso beschermd. Maar toch neemt u best geen risico voor u externe hulp in huis neemt. Even pingpongen bij ons op kantoor en u bent helemaal gerust.

Zorgverzekering

U viert uw verjaardag en zet de bloemetjes buiten, maar bij het naar huis rijden hebt u een ongeval. Of u bent 80 jaar en besluit de rust op te zoeken in een RVT. Elke levensfase brengt zijn eigen zorgen met zich mee. Een zorgverzekering kan uw reddende engel zijn.

Uw verzekering voor uw jonge én oude dag
Zorg en verzorging zijn duur. Nochtans hebben we die allemaal steeds meer nodig. Kleine en grote ongevallen kunnen ons plots zorgbehoevend maken.
Valt u liever terug op de zorgen van uw familie en vrienden, en wilt u ze daarvoor ook vergoeden? Neemt uw moeder een dag verlof om uw woning te doen blinken? Rekent u liever op de kookkunsten van uw beste vriend die ook boodschappen voor u doet?

Vergeet niet dat we allemaal ouder worden. We blijven liefst zo lang mogelijk thuis wonen, maar op een dag worden de huishoudtaken eerder een last en beslissen we om te verhuizen naar een RVT.

Zorg is een heel persoonlijke keuze, die best op een persoonlijke manier verzekerd wordt.

Eerlijk en persoonlijk advies

Onze medewerkers kennen de opties en weten graag om welke redenen u bepaalde keuzes maakt. Ze kunnen u perfect adviseren bij de selectie van de juiste bescherming voor u en uw gezin.

Schrijf u in op de nieuwsbrief