Bel ons: 050 71 30 30

U zag nog nooit de binnenkant van een rechtbank? Dan hopen we dat dit zo blijft – een rechtbank is immers nooit goed nieuws. Maar de kans is erg groot dat u er vroeg of laat toch belandt – vaak tegen uw wil. En dan wilt u natuurlijk een goede raadsman aan uw zijde.

Uw rechtsbijstandsverzekering garandeert goede bijstand

In de rechtbank geldt een andere logica dan erbuiten. Daar gaat het niet om gelijk hebben, maar om gelijk krijgen. Om het overtuigen van een rechter dat u niet in fout was. Zodat u een boete kunt ontlopen of schadevergoeding kunt krijgen. Zo’n pleidooi is werk voor gespecialiseerde advocaten. En die zijn gratis, als u een rechtsbijstandsverzekering hebt.
Denkt u dat het bij u zover niet zal komen? En wat als een Litouwse bestelwagen u aanrijdt straks? Of als u struikelt en uw been breekt bij het afstappen van de tram? Wat als die kleine medische ingreep van uw zoontje misloopt? Of als de droomreis van uw gezin stukloopt door een dramatische organisatie van de touroperator? De voorbeelden blijven maar komen …

Kom praten over uw rechtsbijstandsverzekering

Natuurlijk hebt u vragen bij zo’n polis rechtsbijstand. Misschien wilt u een specifieke, beperkte polis. Of eerder een allesomvattende. Wij kennen de markt door en door. En op basis van een goed gesprek met u, selecteren we uit dat aanbod altijd de meest geschikte polis rechtsbijstand. Eerlijk en gratis.

Schrijf u in op de nieuwsbrief